Café Naserian och Alnarps Bokhandel har upphört men lever kvar i våra hjärtan

Viss kurslitteratur kan ändå köpas. Titta under fliken Sidor om böcker i högerkolumnen




onsdag 24 mars 2010

Boksläppsfest i Alnarp!

Igår hade vi en trevlig och mysig eftermiddag med mycket folk i vår bokhandel. Det var nämligen boksläpp av boken "Trädgårdterapi" och flera av författarna var här och berättade vad Alnarpsmetoden handlar om. Vi passade på att bjuda alla som tittade in på svalkande äppelcider, salta pinnar och på både våra ekologiska kanelbullar och chokladbollar.
Här följer en liten bildserie från gårdagens tillställning:

Här står de glada författarna Inga-Lena Bengtsson, Liselott Lindfors, Lena Welén-Andersson, Lillian Lavesson och fotgraf Lisa Wikstrand med sin bok, "Trädgårdsterapi".



De berättar om vad Alnarpsmetoden handlar om.

Många intresserade som kom och lyssnade.

Våra festligheter bjöd på smarrigt tilltugg.


Cider, salta pinnar, ekologiska kanelbullar och chokladbollar.

Är ni nyfikna på vad författarna har skrivit i sin bok, så är ni varmt välkomna att besöka oss och köpa ett exemplar! Då kan ni också ta en fika i vårt café och testa något av våra många olika ekologiska téer med något smarrigt från vår cafékyl!

Alltid varmt välkommen hit! /Ulrika

2 kommentarer:

  1. Hej på er och Tack för senast.
    Det var jätteintressant och givande att träffa alla. Vill önska "Trädgårdsterapi" Lycka Till! på färden ut till läsarna. Må så gott! Vi ses, Kram Ulla

    SvaraRadera
  2. Hej Ulla och tack själv! Kom in någon dag när det inte är så mycket folk här så hinner vi prata mera. Kram/Elsa & Ulrika

    SvaraRadera