Café Naserian och Alnarps Bokhandel har upphört men lever kvar i våra hjärtan

Viss kurslitteratur kan ändå köpas. Titta under fliken Sidor om böcker i högerkolumnen




tisdag 1 december 2009

Veckans bok

För ett par veckor sen skrev vår prao-elev Jennifer om veckans bok. Jennifer var tyvärr bara här hos oss en vecka men hann ändå med att skriva om två böcker. Här kommer hennes andra recension:

/Elsa

Titel: Ellens äppelträd
Författare: Catarina Kruusval
Utgivare: Rabén & Sjögren
ISBN: 91-29-66484-5
Utgivningsår: 2006

.
.
.
.
.
.
Det finns över 240 olika äppelsorter i Sverige men inget äppelträd kan mäta sig men Ellen och Olles. Boken handlar om Ellen och Olle som jämt leker i Ellens stora fina äppelträd. En stormig decembernatt välter trädet. Ellen och Olle blir förstås förkrossade. Där var ett litet smakprov från bokens handling.

Den här boken är en helt perfekt julklapp som passar både små och lite äldre barn. Jag själv är 15 år och tyckte att boken var väldigt gullig, det är ju alltid trevligt att följa ett barns tankar och handlingar. Med den här boken får du garanterat en mysig lässtund tillsammans med dina barn.
/Jennifer

P.s Fler böcker om Ellen: Ellen , Ellens visor och ramsor, Ellens boll , Ellen på stranden, Blommor från Ellen, Ellens ABC, Ellens 1-2-3, Ellens blombok (pekböcker): Ellen och Olle äter, Ellen och Olle badar, Ellen och Olle leker, Ellen och Olle åker.(Minnesböcker att fylla i) : Boken om mig - pojke, Boken om mig - flicka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar