Café Naserian och Alnarps Bokhandel har upphört men lever kvar i våra hjärtan

Viss kurslitteratur kan ändå köpas. Titta under fliken Sidor om böcker i högerkolumnen




söndag 6 mars 2011

Alnarps Bokhandel på mässan


Tre dagar är avklarade och nu återstår bara sista dagen, söndagen, idag alltså. Igår var det så många besökare att de nästan fastnade i varandra och sakta liksom vällde fram som stora organiska, sammanhängande korvar eller kanske maskar mellan montrarna och det var riktigt svårt att urskilja de enskilda individerna i denna ständigt strömmande massa. En och annan lyckades dock att slita sig loss, stanna upp och komma in till vår bokmonter.


Idag är det alltså dags igen. På Trädgårdsscenen presenterar olika författare först sina nya böcker och sen kommer de till vår monter där du kan få böckerna signerade av författaren om du så önskar. Här är Tareq Taylor i full gång med att signera sin nya kokbok - Om mat och kärlek.


Christel Kvant tillhör den unika och lilla skara av svenska trädgårdsjornalister vars alster verkligen är värda att läsa. Nåja, en handfull skribenter och kanske några till räknar jag in i gruppen läsvärda och efterlängtade. Nu har Christel blivit med en ny bok som heter Trädets tid. Ännu har jag inte hunnit mer än att läsa innehållsförteckningen och bläddra lite fram och tillbaka. Men första titten lovar mer. Det ser ut som en alldeles underbar liten bok. Jag återkommer med en utförligare recension när jag verkligen läst boken.

Idag är mässan öppen mellan 10-17. Kom hit till Skånska Trädgårdar i Malmö och låt dig inspireras!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar